У Черкасах визначили переможниць конкурсу «Бути першою…»

У Черкасах відбувся фінал загальноміського конкурсу з відзначення кращих черкащанок «Бути першою…». Учасниць вітали в Черкаській обласній філармонії.

За умовами конкурсу, журі обирало по три фіналістки у кожній із 12 номінацій, з яких уже і було обрано найдостойнішу представницю галузі.

Переможницями стали ті, за кого проголосували у фіналі черкащани.

За результатами голосування, у номінації «жінка-підприємиця» переможницею журі визначило Юлію Чабаненко, власницю видавництва «Черкаська майстерня друку».

У номінації «жінка-науковиця» обрали Інну Кукуленко-Лук’янець, докторку психологічних наук, завідувачку кафедри педагогіки і психології ЧНУ ім. Б.Хмельницького.

Переможницею у номінації «жінка-мисткиня» стала Олександра Теліженко, художниця, яка прославила Черкаси на весь світ своїми неперевершеними вишиваними виробами.

У номінації «жінка-спортсменка» визначили переможницею Світлану Бондар, директорку КП «Будівельник».

Найдостойнішою «жінкою-освітянкою» було обрано Тетяну Скорик, директорку 28-ї школи.

Щодо «жінки-медика», то найуспішнішою представницею галузі було названо Анну Кулик – завідувачку кардіоревматологічним відділенням КПН «Черкаська обласна лікарня».

Переможницею у номінації «жінка-журналістка» журі обрало директорку інформаційного агентства «Вичерпно» Анну Романенко.

У номінації «регіональна лідерка» відзначили членкиню громадської організації «Асоціація громадських радників України» Оксану Мєлікову.

Оксана Гончарук здобула перемогу в номінації «жінка-громадська діячка». Вона є керівницею благодійного фонду «Діоніс», організаторкою та координатором багатьох міських заходів.

Засновницю та голову благодійного фонду «Час надії», волонтерку, яка впродовж останніх років активно допомагала бійцям АТО/ООС Ларису Когут обрали «жінкою-волонтеркою».

У номінації жінка «Правопорядок. Оборона. Захист» переможницею стала начальниця сектору комунікації ГУНП в Черкаській області Зоя Вовк.

Ветеранку, багаторазову учасницю різних Всеукраїнських спортивних змагань Антоніну Ткачук журі визначило переможницею в номінації «жінка сильна духом».

Більше 8 тисяч містян за кілька днів відкритого голосування із 36 фіналісток обрали переможницю у номінації «Вибір міста», і нею стала освітянка, голова асоціації керівників шкіл міста Черкаси, директорка 28-ї спеціалізованої школи Тетяна Скорик.

Одна з ініціаторок проведення конкурсу, заступниця міського голови Анастасія Чубіна висловила сподівання, що такий захід стане традицією.

– Сучасні жінки і справді прагнуть бути першими у тому, що роблять. І при цьому вони залишаються чарівними, жіночними і ніжними. Саме тому для журі це був важкий вибір, адже всі учасниці – справді непересічні представниці тих сфер, галузей, у яких вони номінувалися, – зазначила заступниця міського голови.

Переможниць привітав і міський голова Черкас.

– Черкаси надзвичайно горді від того, що тут живуть, працюють і творять тисячі таких жінок-воїнів, жінок-митців, жінок-освітянок, жінок-лікарок, жінок-волонтерок, кожна з яких прекрасна у своїй праці і кожній із яких ми завдячуємо тим, що маємо таке чудове місто, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x