Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Робота горітиме вогнем у ваших руках так, що захочеться жонглювати різними справами одночасно. Може, Овнам це і вдасться, але краще робити все по порядку. Так справді надійніше! А у взаєминах з рідними і близькими у представників знаку вируватимуть справжні сицилійські пристрасті. Тільки не забувайте так само завзято миритися, як і сваритися.

 

 

Телець

Бажання творити з’являтиметься в найбільш неочікувані моменти. Не приборкуйте внутрішню потребу, відчуйте себе екстраординарною особистістю. Зірки кажуть, що вівторок активізує в Тельців прагнення всім допомагати. Але пам’ятайте, що не кожен сприйме цей жест належним чином. Тому здоровий егоїзм не зашкодить. Усе вдасться тоді, коли інші врахують ваші інтереси.

 

 

Близнюки

Ух, Близнюки, приготуйтеся! Сьогодні ви отримаєте неймовірний шанс для початку або зміцнення взаємин з коханою людиною, друзями або професійними партнерами. І доля буде на боці представників знаку. Але у відповідь зірки хочуть, аби Близнюки звернули увагу на ті речі, які раніше вас не хвилювали. Не питайте, для чого. Це робота на майбутнє.

 

 

Рак

Ракам так добре, що здається, наче невдовзі буде справжній ураган? Можливо, хтось інший запариться справами в останній тиждень березня, але точно не ви. У представників знаку на всіх фронтах усе так круто, що й причепитися ні до чого. Лише доведеться встигати насолоджуватися життям і задуматися над новими мріями, адже старі непомітно здійснилися.

 

 

Лев

Леви будуть готові поділитися щастям і натхненням з усім світом. І не стримуйте своїх талантів! Упродовж наступних кількох днів усі погляди будуть звернені на вас, тому не дивуйтеся, що привертаєте таку велику увагу. Просто кайфуйте від такого казкового стану душі, чекайте на незабутні зустрічі, любовний роман і плюс на банківському рахунку.

 

 

Діва

У кого-кого, а в Дів вівторок має всі шанси стати незабутнім. Принаймні, протягом доби на вас чекають нові і незабутні зустрічі, майже кармічні. А ще, представники знаку опиняться в епіцентрі позитивних подій. Головне – не роздумуйте щодо можливостей, а одразу реалізовуйте їх на свою користь. Лише так можна швидко і без проблем досягти заповітних цілей.

 

 

Терези

Терези, зірки знають, що ви – соціальні активні особистості, але у вівторок варто перевернути свій світ і врівноважити внутрішній стан. Не думайте, що про вас забули, не усамітнюйтеся. Навпаки, це шанс відпочити і душею й тілом, налаштуватися на новий період у житті та трішки підзарядитися. Відпочинок ніколи не буває зайвим, правда ж?!

 

 

Скорпіон

Скорпіони втомилися і крапка! Емоції вирують, робота кипить, у такому ритмі цей знак перебував понад пів року. Гей, пора вгамуватися і поїхати за кордон або хоча б чкурнути в сусідній район. Як варіант, у село, поближче до природи, на крайній випадок. Відпочинок трохи втихомирить ваш запал і дасть можливість розробити новий, менш стресовий план для здійснення бажань.

 

 

Стрілець

О, Стрільці сьогодні стануть справжніми естетами і себелюбами. Нові виставки, вишукані дегустації та шопінг – давно у вас не було такого настрою. Але зірки не засуджують представників знаку, адже інколи корисно потішити себе і задовольнити нагальні потреби. Та й взагалі, краще нікуди не поспішайте, будьте розсудливими і обачними. А про кар’єру та все інше подумаєте потім.

 

 

Козеріг

Хто справжній авторитет? Козероги! Вони будуть на коні, тому ваші підказки та поради залиште при собі. Представники знаку послухають вказівку хіба що для галочки. І не дивно, адже чіткий план і амбіції – ось бездоганний рецепт успіху Козерогів цього вівторка. І вже з середини доби цей підхід подарує феєричні результати.

 

 

Водолій

Ух, Водолії налаштовані на успіх і ніхто не в силах їх спинити! Такої продуктивності і приливу сил представники знаку давно не відчували. Ловіть хвилю і все вдаватиметься легко та невимушено. Вам навіть не доведеться просити інших про підтримку. Навіть задля втілення найбожевільніших задумів Водоліям вистачить власної енергії.

 

 

Риби

Вівторок перемкне ваш внутрішній важіль у несподіване положення. Рибам захочеться кардинально змінити життя і, як не дивно, близькі це бажання підтримають. Перед тим, як зануритися у нові круті моменти, проведіть час на самоті. Надихніться минулими перемогами та зробіть висновки з промахів. Тепер ви точно готові підкорювати цей світ.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x