Черкаські медики надавали допомогу постраждалим у 7 ДТП (ФОТО)

Черкаські медики надавали допомогу постраждалим у 7 ДТП (ФОТО)
Медики екстренки протягом попередньої доби надавали допомогу постраждалим у 7 аваріях. Про це інформує речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги Ірина Назарок.
Так, о 10:36 надійшов виклик, що в селі Кичинці (Корсунь-Шевченківський район) чотирирічна дитина потрапила під колеса автомобіля. Після огляду медики доправили її до Корсунь-Шевченківської ЦРЛ із закритою черепно-мозковою травмою та поверхневою травмою голови.
Близько 12-ї години поблизу села Тимченки, що на Чорнобаївщині, автомобіль злетів у кювет. Медики швидкої надавали допомогу 70-річному водію. Постраждалого із закритою черепно-мозковою травмою та рваною раною повіки доправили до Чорнобаївської багатопрофільної лікарні.
Автомобіль та мотоцикл зіштовхнулися близько 14-ї години в Черкасах по вулиці Небесної Сотні. Допомоги фахівців потребував 39-річний чоловік. Його із травмою ноги доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.
О 16:17 надійшов виклик, що в Золотоноші по вулиці Монастирській, біля кладовища, автомобіль в’їхав у стовп. 30-річний водій з травмою голови відмовився від госпіталізації. Але вже близько 19-ї години медиків повідомили, що на цій же вулиці ще один автомобіль в’їхав у стовп і постраждало четверо осіб. На місце події прибули дві бригади екстренки. Але, як з’ясувалось, це друзі водія прийшли оглянути автомобіль.
Автомобіль злетів у кювет о 17:30 на трасі Київ-Одеса (неподалік Тихого Хутора). Медики екстренки надали допомогу двом пацієнтам. Обох із закритими черепно-мозковими травмами та забоями доправили до Жашківської ЦРЛ.
О 18:15 швидку викликали до чоловіка, який упав з мотоцикла у селі Березівка, Маньківського району. Але 25-річний пацієнт з поверхневою травмою голови від госпіталізації відмовився.
О 22:17 диспетчер прийняла виклик, що на дорозі Орловець-Балаклея автівка злетіла в кювет і пацієнта затисло в автомобілі. На місці медики надавали допомогу 69-річному чоловіку, в якого була гостра реакція на стрес.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x