Черкаські учні повертаються до навчання в школах

Черкаські учні повертаються до навчання в школах

Від п’ятниці в Черкасах фіксують зменшення хворих на Covid-19. Тільки за останню добу їхня кількість склала 40 осіб. Про це під час оперативної наради, яку провів міський голова Анатолій Бондаренко, повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Надія Гетьман. Про це інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

За її словами, знизилася і кількість госпіталізованих пацієнтів. Нині черкаські медичні заклади завантажені лише на 50 %.

 

– Зараз триває і процес вакцинації проти коронавірусної інфекції. На сьогодні ми завершуємо вакцинувати малобільні групи населення та тих, хто їх доглядає. Майже в одному закладі залишилося більше 200 доз, які ми за день чи два використаємо, – прокоментувала вона. – Очікуємо нову партію вакцини й після цього зможемо вже щеплювати й тих, кому підійшов термін для другої дози 2 вакцини.

 

Під час наради підняли питання стосовно повернення до стаціонарного навчання учнів 5−11 класів, які нині здобувають освіту онлайн.

 

На думку Надії Гетьман, повернення дітей до навчальних класів не буде загрозливим, утім, вважає, що треба залишити дію «обмежувальних заходів запобіжного характеру».

 

Заступниця міського голови Марина Гаркава у своєму фейсбуці повідомила, що у зв‘язку із зменшенням кількості захворювань, які констатує департамент охорони здоров‘я, комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про вихід на очну форму навчання учнів 5−11 класів із дотриманням всіх карантинних обмежень. Відзавтра учні повернуться до навчання в школах.

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x