15 млн грн передбачено на будівництво вул. Сержанта Жужоми

15 млн грн передбачено на будівництво вул. Сержанта Жужоми

Міський голова Анатолій Бондаренко провів виїзну робочу нараду щодо будівництва вул. Сержанта Жужоми. Ця вулиця з’єднує дві великі транспортні магістралі Черкас: вул. Героїв Дніпра і вул. Гагаріна. Будівництво тут ведеться майже «з нуля», адже раніше на цій вулиці взагалі була відсутня асфальтована дорога. Про це інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

Будівельні роботи з реконструкції об’єкту розпочали на замовлення департаменту архітектури та містобудування у минулому році. Зокрема, було виконано роботи із розчистки дорожньої полоси, улаштовано резервні канали інженерних мереж та частково основу дорожнього одягу, перенесено мережу водопостачання та частково змонтовано мережу дощової каналізації.

 

У найближчій перспективі заплановано укладення нижнього шару асфальтобетону на проїзній частині вулиці, улаштування покриття на тротуарах та велодоріжці, монтаж мережі освітлення.

 

Цьогоріч на виконання робіт із реконструкції вул. Сержанта Жужоми у міському бюджеті передбачено 15 млн грн.

 

«Плануємо, що основні будівельні роботи будуть виконані вже у цьому році. В результаті жителі Черкас мають отримати якісну сучасну дорогу, зручну і комфортну як для водіїв, так і для пішоходів», − зазначає міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x