На черкаському мото-рок-фесті організували спортивні змагання й безкоштовне тестування на ВІЛ

На черкаському мото-рок-фесті організували спортивні змагання й безкоштовне тестування на ВІЛ

Мото-рок-фестиваль «Сила нації» тривав із 2 до 4 липня на базі відпочинку «Світанок», що в селі Свидівок.

Як зазначають організатори, це – фестиваль для мото- та рокзалежних людей.

Протягом трьох днів – із 2 до 4 липня – для гостей виступали рок-гурти (зокрема “КАРНА”), організовували мотоконкурси і спортивно-силові змагання з цінними подарунками, а також облаштували мобільну амбулаторію для безкоштовного тестування на ВІЛ.

– Четвертий рік поспіль ми об’єднуємо українських однодумців на фестивалі. Для тих, хто дбає про здоровий спосіб життя, працювала локація, де швидко безкоштовно тестували на ВІЛ, адже в лише в здоровому тілі – здоровий дух, – зазначив засновник та організатор фестивалю Валерій Лісун.

Як розповіла соціальна працівниця БО «100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ» Людмила Якименко, за кілька годин роботи було майже пів сотні охочих протестуватися. Загалом за час роботи фестивалю роздали понад 4 тисячі презервативів, а також лубриканти й довідкову літературу.

– Нині ми активно долучаємося до різних фестивальних заходів та тестуємо гостей. Маємо надію, що така практика популяризує тестування на ВІЛ як буденну справу. Кожен дорослий українець, який дбає про себе, має знати свій ВІЛ статус, – зауважила Людмила Якименко.

Читайте також: Фестиваль нескореної Naції «Холодний Яр» відбувся в Суботові

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x