Напередодні Дня Незалежності у Черкасах виступить Ірина Федишин

Напередодні Дня Незалежності у Черкасах виступить Ірина Федишин

23 серпня, до Дня Незалежності, на концертній івент-арені «SELENA» виступить співачка Ірина Федишин зі знаними хітами й новими композиціями.

За плечима виконавиці – понад 1 500 концертів. Пісні Ірини Федишин посідають найвищі сходинки хід-парадів країни й мають численні перегляди на You.Tube. Два мільйони українців поставили мелодії її пісень замість гудків у телефоні!

Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських і європейських глядачів. Кожен концерт Ірини Федишин – це виступ із колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими постановками номерів і світловим шоу!

Насолодитися чарівним голосом і літніми прем’єрами Ірини Федишин – це гарна нагода відсвяткувати День Незалежності!

 

Довідково:

Ірина Федишин народилася 1 лютого 1987 року у Львові у творчій родині − мати працювала в будинку культури, а батько − музикант, мав свій колектив, але інженер за освітою. Із раннього віку Ірина Федишин виявляла музичні, вокальні й сценічні здібності. Першим музичним інструментом у майбутньої співачки був синтезатор, на якому, швидко навчившись імпровізувати, Іринка почала писати перші свої пісні. У тринадцятирічному віці дівчинка вирішила здобути музичну освіту і пішла навчатися у музичну школу. Завдяки домашній освіті, її прийняли відразу до четвертого класу музичної школи, яку закінчила на відмінно. Здобуваючи економічну освіту в Львівському національному університеті імені Івана Франка, приватно навчалася музики й вокалу.

Брала участь в юнацьких конкурсах і фестивалях, де вигравала призи. Деякі пісні потрапляли до ротацій на українських радіостанціях. У 2005-му році співачка виступала в півфіналі національного конкурсу Євробачення, а в 2006-му та у 2009-му виступила в концертній програмі «Шлягер року». У 2006 році дві пісні співачки було визнано шлягерами року.

У лютому 2018 році Ірина взяла участь у восьмому сезоні «Голосу країни». На сліпих прослуховуваннях виконала власну пісню «Малесенькі долоньки». Попри те, що до неї повернулися крісла всіх чотирьох тренерів, Ірина вибрала саме команду Джамали. Під час вокальних боїв вона разом із Вікторією Шостак виконали пісню українського гурту «Vivienne Mort» − «Ти забув про мене», до наступного етапу (нокаутів) Джамала вибрала саме Ірину.

За період творчості Ірина Федишин випустила шість альбомів: «Твій Ангел», «Україна колядує», «Пароль», «Україна колядує. Нове», «Цвіте калина», «Ти тільки мій».

 

23 серпня, 20.00, концертна івент-арена «SELENA».

Квитки в усіх касах міста та на сайті.

 

КОНЦЕРТНА ІВЕНТ-АРЕНА «SELENA» – це:

– площа понад 2000 кв.м.;

– високотехнологічна сцена, оснащена додатковими екранами для комфортного перегляду з будь-якої точки залу;

– концерти на свіжому повітрі, просто неба, в оточенні неймовірної природи Черкащини;

– насичений сезон із топовими артистами щосуботи!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x