«Черкаські Мавпи» в гостях здобули перемогу над одеситами

«Черкаські Мавпи» в гостях здобули перемогу над одеситами

Черкаські Мавпи вслід за «Хіміком» та «Будівельником» виходять до наступної стадії плей-оф Cуперліги Парі-Матч! Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Анкета матчу:
Одеса. УСК «Одеса»
БК «БІПА» – БК «Черкаські Мавпи» 61:66 (5:17, 17:19, 15:11, 24:19 )

Найрезультативніші:
БК «БІПА»: Волчанов 16оч, 8пб.
БК «Черкаські Мавпи»: 17оч, 5пб.

Хід гри:
Свідками яскравого та драматичного поєдинку стали вчора вболівальники в Одесі.
Місцева «БІПА» намагалася взяти реванш за поразку в першому матчі плей-оф в Черкасах і це одеситам майже вдалося.

Старт матчу команди провели не накручуючи темп, а віддаючи перевагу вдалому захисту. Зайвим свідченням цього став той факт, що за перші 5 хвилин на двох команди набрали лише 8 балів. Проте далі підопічні Максима Міхельсона почали створювати небезпечні моменти біля кільця одеситів та реалізовувати їх, при цьому продовжуючи дуже вдало захищатися, що дозволило «білим» піти у відрив 11:0 та виграти чверть з рахунком 5:17.

У другій десятихвилинці БІПА прийшла в себе, хоча відсоток влучань з лінії штрафних гравці так і не підтягнули. В цілому чверть пройшла на зустрічних курсах і завершилася за рахунку 22:36, який на останній секунді встановив гравець «мавп» – Ігор Чумаков.

Не скинули обертів команди і в другій половині матчу. Ба більше – одесити почали скорочувати перевагу зусиллями форварда Михайла Волчанова, який буквально самотужки почав відігравати різницю в рахунку, а допомагали йому в цьому самі гравці «мавп», які за зустріч здійснили 26 (!!!) втрат. За 7 хвилин до закінчення зустрічі останній фол отримав капітан гостей Андрій Кальніченко, що мотивувало одеситів битися до останнього та скорочувати відстань в рахунку ще більше. І підопічним Вадима Пудзирея це практично вдалося: за дві хвилини до завершення четвертої чверті різниця в рахунку складала лише 2 бали, проте на більше господарів не вистачило. Черкаські Мавпи в перестрілці штрафними не залишили шансів одеситам та перемогли у другому матчі плей-оф, чим забезпечили собі вихід у півфінал змагань.

Герой матчу:
Кращим в матчі був Андрій Кальніченко, який, хоч і залишив майданчик за 7 хвилин до завершення гри, все рівно залишився найрезультативнішим. На рахунку капітана 17 очок та 5
підбирань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x