Депутати Черкаської міської ради підтримали п’ять петицій

Депутати Черкаської міської ради підтримали п’ять петицій

Депутати підтримали п’ять петицій на засіданні Черкаської міської ради 20 січня. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Першим питанням розглянули петицію щодо зупинення забудови Замкового узвозу. Більшість депутатів підтримали це звернення в повному обсязі.

– Автори петиції вимагають скасувати містобудівні умови та обмеження, що видані департаментом архітектури та містобудування до моменту затвердження історико-архітектурного опорного плану. Серед вимог є: проведення громадських слухань з питань освоєння території Замкового узвозу та публічного конкурсу на кращу проєктну ідею, звернення до орендаря ділянки, аби він виконав свої обов’язки, – ідеться в повідомленні.

Проголосували і за петицію про недопущення підвищення тарифів для населення. Про це домовилися напередодні на узгоджувальній раді із представниками різних фракцій.

Окрім цього, народні обранці підтримали звернення про облаштування світлофору на пішохідному переході біля Палацу молоді. Його встановлять у межах реконструкції вул. Сумгаїтської.

Під час засідання депутати проголосували за організацію об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення на території парку «Співоче поле» у Дахнівці. Згідно з проєктом рішення, земельній ділянці орієнтовною площею 2,5 га на перетині вул. Набережної та вул. Братів Савченків нададуть статус парку.

Наприкінці обранці підтримали звернення про облаштування парку для вигулу собак у мікрорайоні «Митниця». Цю зону передбачать в межах території скверу ім. Сержанта Смірнова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x