Батир звернувся до Порошенка, щоб виключити Кудактіна та Рубана із членів фракції «Європейська солідарність»

Батир звернувся до Порошенка, щоб виключити Кудактіна та Рубана із членів фракції «Європейська солідарність»

Депутат Черкаської міської ради Руслан Батир звернувся з трибуни до лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка, пише «18000».

У зверненні Батир попросив виключити зі списків партії членів фракції «Європейська солідарність» у Черкаській міськраді Сергія Кудактіна та Сергія Рубана.

– Тисячі партійців «Європейської солідарності» перебувають на передовій, ще тисячі – боряться з внутрішнім ворогом. Але є і такі, які самі сповідують принципи пристосуванства і розвивають корупцію.  Вважаю негідними намагання Сергія Рубана уникнути мобілізації, а спроби Сергія Кудактіна уникнути багатомільйонних боргів за свій бізнес гидкими, – заявив Батир.

Він закликав Порошенка провести загальні збори, де дати оцінку діяльності Рубана та Кудактіна, а також виключити їх зі списків політичної сили.

Також Батир повідомив, що поки не буде проведено відповідні збори, він призупиняє членство у фракції «Європейської солідарності». Після виступу депутат покинув сесійну залу.

Згодом до трибуни вийшов і голова фракції Сергій Кудактін. Він зазначив, що призупинити членство у фракції неможливо.

– Із неї можна або вийти, або ні. Зробіть чоловічий вибір, – сказав Кудактін.

Він зазначив, що борги, пов’язані з його рекламним бізнесом, виникли багато років тому і погасити їх у законний спосіб тривалий час було неможливо. Водночас він запевнив, що протягом минулого і цього року вже заплатив за білборди близько 3 млн гривень, а весь борг планує виплатити до середини 2025 року.

Закиди Батира Кудактін пов’язав із нібито його небажанням дати посаду в департаменті соцполітики.

– 31 червня до мене підійшов Батир і попросив – вимагав, щоб ми як фракція, а заступниця мера Марина Гаркава як кураторка напрямку рекомендували його директором департаменту соцполітики. Це мене дуже здивувало, адже зараз Руслан Батир служить, він тоді сказав: це таке діло, я хочу зізнатися, що не знаю, як далі буде. Після цього в нас всі стали уклоністами, почали схеми кришувати, – заявив Кудактін, опісля звернувшись заочно до Батира. – Ми точно ніколи не були філіалом агентства з вашого працевлаштування. Можете ще 500 разів робити виступи – наша позиція буде незмінною.

Згодом виступив і депутат міськради Сергій Рубан, якого також у виступі згадав Батир.

– Коли людина розказує за різними столами, що хоче бути то міським головою, то народним депутатом, я закликаю його зайнятися виконанням його прямих обов’язків. Якщо він вважає ухилянтами всіх, хто перебуває на вулицях Черкас і України, волонтерять, працюють, лікують, хай це чує його електрорат, – заявив Рубан.

 

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x