Незаконні рубки: на Звенигородщині поліцейські задокументували два десятки фактів

Незаконні рубки: на Звенигородщині поліцейські задокументували два десятки фактів

Від початку року на Звенигородщині правоохоронці задокументували 19 фактів незаконної рубки та регулярно викривають нові факти. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

За одним із нещодавніх епізодів слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 КК України. Виявили правопорушення у селищі Лисянка. 59-річний водій вантажного автомобіля Volkswagen перевозив більш як 30 колод дуба без відповідних документів.  Загальний збиток, який завдано державі, становить майже 80 тисяч гривень. Правопорушнику повідомили про підозру.

За іншим епізодом, який викрили в Шполі, слідчі також розпочали досудове розслідування. Як встановили поліцейські, 27-річний місцевий житель так само незаконно перевозив деревину.

Правопорушникам загрожує штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура. Розслідування триває.

Якщо ви стали свідками незаконної вирубки деревини, правоохоронці просять повідомити про це за телефоном «102» для негайного реагування на правопорушення.

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x