Житель Миколаєва викрав автомобіль уманчанина

Житель Миколаєва викрав автомобіль уманчанина

В Умані 26-річний житель Миколаєва викрав автомобіль ВАЗ-2102. Його оперативно розшукали правоохоронці. За незаконне заволодіння транспортним засобом чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі, інформують у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

10 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення від жителя міста Умань про викрадення його автомобіля ВАЗ-2102, який був припаркований на вулиці біля будинку.

За кілька годин поліцейські реагування патрульної поліції виявили викрадене авто за містом. Тим часом оперативники встановили викрадача та затримали його в орендованому помешканні.

Зловмисником виявився 26-річний житель Миколаївської області. Він, після того, як покинув авто, викрав ще й акумулятор та встиг здати його на металолом.

У скоєному чоловік зізнався. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та розпочали провадження за фактом крадіжки ч. 4 ст. 185 КК України. Підозрюваному загрожує до від п’яти до восьми років позбавлення волі. Слідство триває.

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x