Другий потік черкаських школярів розпочав стажування в органах місцевого самоврядування

Другий потік черкаських школярів розпочав стажування в органах місцевого самоврядування

Триває стажування активної учнівської молоді в органах місцевого самоврядування. Нещодавно перший потік креативної та прогресивної молоді завершив практику. Учора ще 122 учні зустрілися з Черкаським міським головою Анатолієм Бондаренком, його профільною заступницею Анастасією Чубіною і керівниками підрозділів Черкаської міської ради, щоб узгодити аспекти свого двотижневого стажування. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

«У минулому навчальному році ми відновили традицію стажування в органах місцевого самоврядування. А вже цього року ми бачимо, наскільки ця ідея сподобалася нашим дітям, адже охочих цього разу виявилось майже вдвічі більше. Приємно, що черкаська молодь прагне переймати робочий досвід та дізнаватись, як функціонує місто зсередини», − зазначила Анастасія Чубіна.

Загалом цього навчального року практику в департаментах та управліннях міської ради проходитимуть 270 школярів. За час стажування кожен зможе вивчити систему роботи міської ради, а переможці − продовжити вивчати досвід роботи управління громадами за кордоном, у наших містах-побратимах.

«Дуже приємно бачити розумні та натхненні обличчя нашої черкаської молоді. Переконаний – їхня активність та прагнення до саморозвитку принесе нашому місту у майбутньому гарні плоди. Сподіваюся, що їхня практика запам’ятається гарними емоціями і дасть їм корисний досвід у житті», – зауважив Анатолій Бондаренко.

 

Більше новин у нашому телеграмканалі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x