На Черкащині прогнозують морози до 10°

На Черкащині прогнозують морози до 10°

Уже четверту добу на Черкащині зима. Температурний фон мінусовий, місцями встановився сніговий покрив висотою 1−6 см, на дорогах сніг та ожеледиця.

Найближчої ночі Черкащина опиниться у «мішку» арктичного холоду, у зоні 10-градусних морозів. Завтра вдень атмосферні фронти атлантичного циклону проявлять себе посиленням вітру до небезпечних 15−20 м/с, опадами у вигляді снігу й дощу та підвищенням температури до невеликих плюсів. На дорогах ожеледиця.

У п’ятницю та суботу, температура вночі 2° морозу − 2° тепла, вдень 1−6° тепла. Вітер поступово стихатиме, суттєвих опадів не прогнозуємо, на дорогах місцями ожеледиця.

Надалі готуємося до надзвичайно складних погодних умов. 26−27 листопада, неділя-понеділок прогнозують вихід активного, добре насиченого вологою південного циклону, який на Черкащині зумовить цілий комплекс небезпечних зимових явищ: сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, льодяний дощ, ожеледь, на дорогах ожеледиця. І все на фоні небезпечних поривів вітру 15−20 м/с та різкого коливання температури від 5º тепла до 5º морозу. Можливе утворення снігового покриву висотою 20−30 см.

 

За інформацією Черкаського гідрометцентру

 

Більше новин у нашому телеграмканалі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x