Підприємцям, які постраждали внаслідок ракетного удару по Черкасах, виплатять допомогу

Підприємцям, які постраждали внаслідок ракетного удару по Черкасах, виплатять допомогу

Близько 30 питань розглянули на засіданні виконавчого комітету. Серед найважливішого, проголосували, зокрема, за затвердження положення про надання безповоротної фінансової допомоги суб’єктам підприємницької діяльності, що постраждали внаслідок збройної агресії у м.Черкаси. Про це інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

Згідно із ним, власники знищеного майна зможуть отримати по 100 тис.грн., власники пошкодженого – по 50 тис.грн. На ці цілі виділено 5 млн грн.

В Україні це поки перший приклад такої підтримки саме з місцевого бюджету. Заяви від суб’єктів господарювання, що зацікавлені в отриманні безповоротної фінансової допомоги, можуть бути подані до виконавчого комітету Черкаської міської ради протягом дії воєнного стану в Україні та 4 місяців після його закінчення.

Із питань щодо надання фінансової допомоги суб’єктам господарювання, що постраждали внаслідок збройної агресії у м.Черкаси, можна звертатися до Департаменту економіки та розвитку за телефонами: 331980 та 334987.

Також проголосували за надання одноразової грошової допомоги за заслуги перед містом переможцю та призеру Ігор Нескорених 2023. Вадиму Мазніченку виплатять 500 тис.грн за І місце, а Максиму Дмитрашу – 300 тис.грн. за ІІ місце.

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x