У Черкасах затримали псевдомінера

У Черкасах затримали псевдомінера

До шести років позбавлення волі загрожує черкащанину за наміри влаштувати підрив у Черкасах. За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Фігуранту наразі повідомили про підозру та обиратимуть запобіжний захід. Про це інформують у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

До Черкаського районного управління поліції 26 грудня надійшло повідомлення від «аноніма» про замінування будинку муніципального управління, драмтеатру та ринку. Для обстеження територій виїхали слідчо-оперативні групи районного управління поліції та кінологи. Під час проведення огляду приміщень та територій вибухонебезпечних предметів і речовин правоохоронці не виявили.

Одночасно оперативники кримінального розшуку та кримінального аналізу проводили низку заходів для встановлення особи псевдомінера.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про загрозу вибуху, встановили. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 62-річний житель Черкас.

Наразі під процесуальним керівництвом прокуратури фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x