Відомий черкаський краєзнавець отримав медаль на своє 75-річчя

Відомий черкаський краєзнавець отримав медаль на своє 75-річчя

Кандидат історичних наук, професор Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького та заслужений працівник культури України Василь Мельниченко відзначив ювілей. З нагоди 75-річчя та за значний вклад у відновлення історичної спадщини рідного краю ювіляру вручили медаль «За сумлінну працю» від імені міського голови Анатолія Бондаренка.

Нагороду науковцю вручили заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із заступницею директора департаменту освіти та гуманітарної політики-начальницею управління освіти Надією Євчак

«Василь Миколайович – це непересічна особистість для Черкащини та всієї країни, яка зробила вагомий внесок у розвиток культури нашого міста. Окремо хочу подякувати за пророблену працю зі створення регіонального освітнього проєкту «Моя Черкащина» та видання навчального посібника «Черкаси: історія і сучасність». Це сучасний продукт, який запроваджений для молодого покоління, щоб вони ближче ознайомилися з нашою історією та культурною спадщиною рідного краю», – відзначила посадовиця.

 

Про це повідомили в прес-службі Черкаського міськвиконкому

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba        

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x