Кинув зброю й пішов: поліція розшукує зловмисника, який вчинив стрілянину в Черкасах

Кинув зброю й пішов: поліція розшукує зловмисника, який вчинив стрілянину в Черкасах

Унаслідок події ніхто не постраждав. Правопорушник кинув зброю та зник у невідомому напрямку. Поліцейські вилучили речові докази, опитали свідків й очевидців та наразі встановлюють особу зловмисника. Повідомляють про це в пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Стрілянина сталася ввечері на вулиці Тараскова в Черкасах. Місцеві жителі повідомили на спеціальну лінію 102 про те, що невідомий чоловік здійснив постріли після чого, кинув зброю та пішов із місця події у невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції вилучила предмет схожий на автомат. Правоохоронці провели огляд місця події та зібрали речові докази, які направила на експертне дослідження. Також поліцейські опитали свідків і очевидців події, які надали орієнтування на правопорушника.

Наразі зібрані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція встановлює особу зловмисника.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліція Черкас звертається до громадян з проханням: якщо ви володієте будь-якою інформацією про особу правопорушника, телефонувати на спецлінію 102 або надати її до Черкаського районного управління поліції за адресою вулиця Пастерівська 104.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x