У Черкаській області правоохоронці провели посилене патрулювання

У Черкаській області правоохоронці провели посилене патрулювання

23 лютого в Черкасах, Золотоноші, Корсуні-Шевченківському, Смілі, Звенигородці та Умані поліцейські сектору реагування патрульної поліції, вибухотехніки, кінологи, спецпризначенці, дільничні офіцери поліції, поліцейські офіцери громад, працівники карного розшуку та інспектори ювенальної превенції спільно з приданими силами провели посилене патрулювання. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

Під час комплексного відпрацювання піші та автомобільні наряди поліції виявили адміністративні та кримінальні правопорушення, перевірили дотримання громадянами вимог воєнного стану. Окрему увагу приділили розважальним закладам, яким заборонено працювати після 22:00.

Загалом правоохоронці перевірили 258 осіб, 80 розважальних закладів та 64 транспортних засобів. У громадських місцях виявили 33 порушники комендантської години. Зафіксували близько 118 адміністративних правопорушень та склали відповідні адмінматеріали. Крім того, до Єдиного обліку внесено 6 кримінальних правопорушень.


Разом із тим, близько 20 години у Черкасах поліцейські сектору реагування патрульної поліції Черкаського райуправління зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Під час поверхневої перевірки в автомобілі 40-річного місцевого жителя було виявлено та вилучено 35 згортків із психотропною речовиною, 9 згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно «амфетамін», 1 поліетиленовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, ймовірно «канабіс». Речові докази вилучені та направлені на експертні дослідження. Зловмисника затримали у процесуальному порядку. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 КК України.


Правоохоронці й надалі проводитимуть комплексні відпрацювання, адже під час воєнного стану такі практичні безпекові заходи доводять свою ефективність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x