Черкаські школи − у переліку переможців Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти»

Черкаські школи − у переліку переможців Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти»

XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2024» організована з метою об’єднання професійної спільноти педагогів, науковців та науково-педагогічних працівників для презентації сучасних досягнень у галузі наукових розробок і педагогічних практик, обміну досвідом, пошуку ефективних рішень у змінних умовах глобалізації та обговорення актуальних питань реформування освіти.

Цього року участь у конкурсі взяли участь 485 представників із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії.

Освітяни презентували досягнення в сфері освіти, наукові розробки та передові педагогічні практики у рейтинговому виставковому конкурсі й конкурсі із 14-ти тематичних номінацій.

Із 510 поданих конкурсних робіт перемоги в декількох номінаціях здобули й черкаські заклади загальної середньої освіти:

у номінації «Виховні константи утвердження української національної та громадянської ідентичності» з роботою «Український вектор освітнього процесу: творимо майбутнє держави» перемогу здобула Черкаська спеціалізована школа №20;

у номінації «Психолого-педагогічний і корекційно-розвивальний супровід дітей і молоді з особливими освітніми потребами» перемогла Черкаська загальноосвітня школа №8. Заклад представив посібник «Методичні та корекційні прийоми для учнів з особливими потребами при вивченні математики в 1−6 класах Нової української школи»;

у номінації «Упровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти і освітньої діяльності» з посібником «Розвиток лідерських якостей гімназистів в умовах Нової української школи» також виборола золото команда Першої міської гімназії.

 

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x