Житель Миколаєва підпалив обладнання на залізниці біля Черкас

Житель Миколаєва підпалив обладнання на залізниці біля Черкас

22-річний молодий чоловік за гроші підпалив релейну шафу на залізниці. Це обладнання відповідає за роботу світлофорів на коліях. Правопорушнику загрожує до 10 років за ґратами. Про це інформують у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Про умисне пошкодження автоматичних пристроїв 24 березня до Черкаського райуправління поліції повідомив диспетчер регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця». Поруч Черкас хтось облив легкозаймистою рідиною і підпалив комплекс сигнальної установки, що порушило роботу транспорту.

Після проведення оперативно-розшукових заходів із використанням можливостей фахівців кримінального аналізу правоохоронці встановили правопорушника. Це − 22-річний юнак із Миколаєва.

Він отримав «замовлення» на знищення залізничного обладнання від невідомого через месенджер Telegram. За грошову винагороду в розмірі 9 000 гривень хлопець здійснив підпал релейної шафи на залізничному перегоні. Сума збитків для «Укрзалізниці» встановлюється.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку, кінологи зі службовою собакою із залученням бійців спецпідрозділу, а також працівники СБУ в Черкаській області.

Парубка затримали у процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури повідомили про підозру в умисному пошкодженні майна, шляхом підпалу, ч. 2 ст. 194 КК України.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x