Браконьєри на Черкащині наловили риби на майже 2 млн грн

Браконьєри на Черкащині наловили риби на майже 2 млн грн

Сьогодні близько 2-ї години, патрулюючи прибережну зону річки Сула, правоохоронці помітили чоловіка, який причалив до берега та почав вивантажувати мішки з човна. Оглянувши човен, інспектори виявили заборонені знаряддя лову та свіжовиловлену рибу видів: лящ − 32 шт., синець − 50 шт., плітка − 15 шт., окунь − 2 шт., карась − 67 шт.

Інший випадок стався вчора, близько 5-ї години ранку, у селі Сагунівка. Патрульні разом із працівниками екологічної інспекції помітили автомобіль ІЖ 412, який зупинився поблизу лісової дороги. Із автівки вийшли дві особи, які дістали із багажника мішки та ящики. Залишивши вантаж під деревом, чоловіки поспіхом сіли в автівку та зникли у невідомому напрямку. Та невдовзі порушники повернулися за виловом, де й були затримані. Інспектори оглянули мішки та ящики, в яких виявили заборонені знаряддя лову та свіжовиловлену рибу видів: карась − 91 шт., короп − 1 шт., плітка − 13 шт., лящ − 37 шт.

Попередньо загальна вартість збитків завданих державі становить понад 1 700 000 гривень.

В обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Незаконно виловлену рибу, заборонені знаряддя лову та автомобіль слідчі вилучили.

 

За інформацією пресслужби патрульної поліції Черкаської області

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x