Готував до збуту: у черкащанина вдома вилучили більш ніж пів кілограма наркотиків

Готував до збуту: у черкащанина вдома вилучили більш ніж пів кілограма наркотиків

33-річному місцевому жителю повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі, повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

У Черкасах оперативники обласної поліції та співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП у Черкаській області викрили черкащанина, який зберігав удома наркотики у великій кількості та готував їх до збуту.

Під час санкціонованого обшуку у фігуранта вилучили 108 згортків, 259 розфасованих у зіп пакетики, пакет вагою близько 500 грамів із ймовірно «амфетаміном» та інші речові докази.

Усі речовини направили на експертизу до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Правопорушника затримали в процесуальному порядку відповідно до статті 208 КПК України.

Наразі за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до десяти років позбавлення волі. Слідство триває.

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x