Поліцейські затримали черкащанина під час продажу нарковмісних пігулок

Поліцейські затримали черкащанина під час продажу нарковмісних пігулок

Чоловіка правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру. За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення, інформують у пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Викрили та задокументували злочинну діяльність 44-річного жителя села Вільшана слідчі та оперативники поліції міста Корсунь-Шевченківський під процесуальним керівництвом Смілянської окружної прокуратури.

Провівши низку слідчо-оперативних заходів, поліцейські затримали зловмисника після збуту десяти пігулок метадону.

Поліцейські встановили, що перебуваючи на метадоновій програмі лікування, зловмисник вирішив підзаробити коштів, збуваючи нарковмісний препарат, який отримував за рецептом.

Вилучене поліцейські направили на експертне дослідження. Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Нині зловмиснику суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Триває досудове розслідування.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x