Черкаські легкоатлети вибороли низку нагород командного чемпіонату України

Черкаські легкоатлети вибороли низку нагород командного чемпіонату України

Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді відбувся в Луцьку. Участь у змаганнях узяли представники різних регіонів України, зокрема й черкащани. Повідомляють про це у Федерації легкої атлетики Черкаської області.

Вікторія Банира виборола перемогу чемпіонату з метання списа серед жінок із результатом 53.00 м. Також спортсменка виконала норматив майстра спорту України. Вікторія представляє Черкаську обласну школу вищої спортивної майстерності. Її тренує Анатолій Тихомиров.

Ростислав Голубович виборов «срібло» із бігу на 400 м із бар’єрами з особистим результатом 51.13 секунди. Ростислав є вихованцем Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Його підготували І. Василенко та О. Старовойтов.

Денис Нечипоренко став бронзовим призером із бігу на 400 м із бар’єрами з результатом 52.37 секунди. Денис є вихованцем Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Його тренери: Л. Нечипоренко та О. Нечипоренко.

Збірна команда Черкаської області в складі: Микола Стаднік, Денис Нечипоренко, Сергій Жицький, Ростислав Голубович – стала срібним призером чемпіонату в естафетному бігу 4х400 м із результатом 3:21,51.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x