Черкаським директорам шкіл вручили подяки від військових

Черкаським директорам шкіл вручили подяки від військових

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко вручив грамоти та подяки директорам черкаських шкіл від військових частин, бригад та Служби безпеки України у Черкаській області.

Відзначили військові також профільну заступницю міського голови Анастасію Чубіну і директора департаменту освіти і гуманітарної політики Богдана Бєлова.

«Дуже приємно, що сьогодні від імені військових маю честь вручити подяки та грамоти нашим освітянам. Ваша допомога та волонтерська діяльність щодня наближає перемогу. Пам’ятайте, що ваші навчальні заклади − це осередок патріотичного виховання, тому від вас залежить, яким буде нове покоління українців», − сказав міський голова Анатолій Бондаренко.

Грамоти та подяки від 31 полку Національної гвардії України, 118 окремої бригади ТрО, Черкаського обласного ТЦК та військової частини отримали Черкаські школи №3, №4, №6, №7, №18, №20, №24, №26, №27, №28, №29, №30, №32,  №33 ім. В. А. Симоненка, ліцей спортивного профілю №34, Черкаський фізико-математичний ліцей.

Управління служби безпеки України у Черкаській області передало подяки тим освітянам, які були безпосередньо на передовій.

«Чимало військових передавали вітання директорам шкіл та вчителям. Важливо, що лише разом ми  − сила, і згрупувавшись, змогли передати 7 «мавіків» для військовослужбовців», − наголосила директорка школи №28 Тетяна Скорик.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x