Черкаський національний – у міжнародному рейтингу закладів вищої освіти

Черкаський національний – у міжнародному рейтингу закладів вищої освіти

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького посів 42 місце у світовому рейтингу закладів вищої освіти «World University / Institution Rankings» серед 206 українських університетів. Про це повідомляють у пресслужбі ЧНУ.

Рейтинг закладів вищої освіти базується на значеннях індексу Гірша, i10-індексу та загальній кількості цитувань науковців ЗВО, профілі яких є в Google Scholar.

Найбільш успішним дослідником серед науково-педагогічних працівників ЧНУ за рейтингом «AD Scientific Index» доктор фізико-математичних наук, професор кафедри фізики Андрій Гусак.

AD Scientific Index (Alper-Doger Scientific Index) − це рейтингова система й система аналізу, яка базується на науковій продуктивності та доданій вартості наукової продуктивності окремих учених, на відміну від інших систем, які оцінюють журнали та університети. Науковий індекс AD «Всесвітній рейтинг вчених і університетів» має унікальну методологію, що охоплює найкорисніший академічний аналіз.

AD Scientific Index є першим і єдиним дослідженням, яке показує загальні та шестирічні коефіцієнти продуктивності вчених на основі показників h-index та i10, а також цитат Google Scholar.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x