У Черкасах чоловік підпалив будинок сусіда

У Черкасах чоловік підпалив будинок сусіда

За умисне знищення майна черкащанину загрожує до десяти років позбавлення волі. Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру. Про це інформують у пресслужбі ГУ НП України в Черкаській області.

Інцидент стався 7 червня у провулку Яцька Остряниці в Черкасах.

За вказаною адресою виїхали працівники патрульної поліції, слідчо-оперативна група Черкаського райуправління поліції, рятувальники та експерти-криміналісти. Працівники ДСНС загасили вогонь, який пошкодив перекриття даху та стіну будинку. Ніхто з господарів не постраждав.

Експерти-криміналісти встановили, що пожежа виникла внаслідок того, що у холодильник, який стояв на вулиці поруч будинку, поклали папір із легкозаймистою речовиною та підпалили. Палієм виявився 27-річний сусід потерпілого. Мотив вчинку наразі зʼясовують слідчі.

Зловмисника затримали відповідно до ст. 208 КПК України, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Дії правопорушника кваліфікували за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення майна вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури затриманому повідомили про підозру. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x