Черкаські депутати проголосували за присвоєння бібліотеці ім’я відомого письменника

Черкаські депутати проголосували за присвоєння бібліотеці ім’я відомого письменника

Відбулася 60 сесія Черкаської міської ради, на якій депутати розглянули низку питань із життєдіяльності міста. Серед важливих – зміни до бюджету. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

Кошти перерозподілено в межах департаментів, щоб спрямувати їх на оснащення освітніх закладів мультимедійними дошками та генераторами. Це сприятиме покращенню навчального процесу та забезпечить безперебійну роботу шкіл у випадку відключень електроенергії.

Також – на дооблаштування ветеранського простору, який невдовзі відкриється у будівлі департаменту соціальної політики. Також спрямували на підтримку осіб із інвалідністю та реконструкцію мереж водопостачання.

Крім того, на сесії було ухвалено низку інших важливих рішень.

Депутати внесли зміни до рішення міської ради «Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їх сімей – жителів м. Черкаси на 2022–2024 роки». Зміни передбачають включення категорії родин зниклих безвісти захисників для надання їм щомісячної стипендії.

Проголосували за найменування зупинного пункту «Платформа 884 км», що знаходиться на території м. Черкаси, на «Зупинний пункт Королевець». Використовується назва острова, який на топографічних і військових картах значився як Королевець, нині затоплений водами Дніпра.

Центральній міській бібліотеці для дітей присвоєно ім’я Михайла Слабошпицького. Це відомий український письменник, наш земляк.

Проголосували за передачу необхідного майна Черкаської міської територіальної громади на потреби однієї з військових частин.

Також розглянуто декілька петицій та земельні питання.

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x