Анатолій Бондаренко йтиме в мери

Анатолій Бондаренко йтиме в мери

Про бажання балотуватися на посаду Черкаського міського голови заявив голова обласної організації ВО «Батьківщина» та керівник обласного штабу Юлії Тимошенко на президентських виборах Анатолій Бондаренко. Також очільник обласної «Батьківщини» висловив свою позицію щодо виходу з партії народного депутата Миколи Томенка. Про це повідомляє «Кропива».

– Я не хочу повернення до влади в Черкасах команди Одарича-Бродського, тому прийняв рішення про висунення своєї кандидатури на посаду міського головив Черкас, – емоційно повідомив Бондаренко.

Щодо інших кандидатур від трьох політичних сил «УДАРУ», «Батьківщини» і «Свободи» Бондаренко заявив:
– Наскільки я знаю. то «УДАР» планує висувати свого кандидата. Я залишаюся на тій позиції, що має бути єдиний кандидат від цих трьох політичних сил і навіть залучення інших політичних сил та громадських рухів. Позицію «УДАРу» я не хочу коментувати, але сьогодні треба прямо сказати, якщо ви висуваєте свого кандидата, то ви будете підігрувати Сергію Одаричу. В будь-якому випадку, я і наша політична сила будемо працювати над тим, щоб був один кандидат від демократичних сил. Більше того, сьогодні потрібно узгодити всі мажоритарні округи і я думаю в цьому питанні до нас долучиться не лише «Свобода», а й «Правий сектор», «Демократичний альянс» та представники громадськості, – пояснив Бондаренко.

Запевнив очільник обласної «Батьківщини», що залишається з Юлією Тимошенко до кінця.
– Єдина людина, в орбіті впливу якої я знаходжусь у партійному відношенні – це лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Тому я був і залишаюся її прихильником та відданим партійним бійцем. І я зроблю все від мене залежне в рамках законодавства, щоб Юлія Тимошенко перемогла й стала Президентом. Щодо позиції Миколи Томенка, то вона мені незрозуміла, я з ним вже не спілкувався два тижні, але це його вибір і я думаю він його ще публічно пояснить, – зазначив Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x