Працівники Інституту пожежної безпеки отримали відзнаку за підготовку навчального посібника

Працівники Інституту пожежної безпеки отримали відзнаку за підготовку навчального посібника

Авторський колектив факультету пожежної безпеки Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України взяв участь у конкурсі на краще наукове, навчальне та періодичне видання в системі Міністерства внутрішніх справ України, що проходив 7 грудня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ, про це йдеться на сайті навчального закладу.

За результатами конкурсу співробітників ЧІПБ нагородили дипломом лауреата в номінації «Навчально-методичні видання» за підготовку навчального посібника «Пожежна профілактика в населених пунктах. Частина 1. Протипожежне нормування при проектуванні та експлуатації будівель різного призначення».
Окрім того, 9 лютого було отримано свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір – навчальний посібник.

Матеріал, зібраний у навчальному посібнику, використовуватимуть у підготовці фахівців із протипожежної безпеки. Він містить основні теоретичні дані щодо розуміння сутності функціонального використання будівель, їх пожежної безпеки, розробки протипожежних заходів, а також допоможе здобувати практичні навички роботи з проектною документацією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x