Худнемо за допомогою трав’яних чаїв

Худнемо за допомогою трав’яних чаїв

Із давніх-давен люди застосовували настої і відвари лікувальних трав для боротьби з невгамовним апетитом. Проте і у наш час трави можуть допомогти тим, хто готовий серйозно зайнятися своїм здоров’ям. Знайти ці трави не важко – в будь-якій аптеці можна купити необхідні.

Трав, які пригнічують почуття голоду, досить багато. Проте вони відрізняються своїми властивостями. Є трави, що сприяють формуванню слизу в шлунку, котрий перешкоджає контакту слизової шлунка з їжею. У результаті цього процесу шлунковий сік виробляється у малій кількості, і, у наслідку, знижується апетит.

Інші трави просто заповнюють шлунок і викликають таким чином відчуття ситості. Також є рослини, які впливають на процес обміну речовин в організмі, виведення жирів та процеси, що регулюють всмоктування у травному каналі.

Так, наприклад, корінь алтеї має обволікаючу дію, знижує всмоктування жирів у шлунку та кишечнику. Розторопша впливає на обмінні процеси в печінці і має послаблюючу дію. Відвар коренів кульбаби позитивно впливає на печінку і виводить токсини. Корінь дягелю має очисні властивості. Корінь лопуха сприяє прискоренню обміну речовин, як і насіння фенхелю, яке також має сечогінну дію. Також апетит знижують деревій, шавлій та звіробій.

Кращий ефект мають збори, що складаються із декількох трав. У трав’яні збори для схуднення, додають трави, які знижують апетит, сечогінні та лімфогонні трави. Також у зборах чимало трав, що поліпшують травлення і посилюють перистальтику кишечника, прискорюють обмін речовин і загальнозміцнюючі трави. Також слід пам’ятати і про вітамінізацію організму.

Комплексний вплив подібного збору на організм дає стійкий ефект. Вага знижується поступово (в середньому на 2–3 кг у місяць). При дотримуванні всіх правил і рекомендацій фахівця, процес проходить абсолютно безболісно, поліпшується загальний стан і навіть настрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x