Завтра перекриють рух по мосту через Дніпро

Завтра перекриють рух по мосту через Дніпро

На мосту через річку Дніпро на ділянці км 23+068 автодороги державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань завтра, 15 червня, будуть проводитися роботи із влаштування осьової горизонтальної дорожньої розмітки холодним пластиком. Враховуючи недостатній габарит мосту для автодороги ІІ категорії – ці роботи потребують закриття руху автотранспорту під час виконання таких робіт на штучній споруді. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби САД у Черкаській області.

На час проведення робіт 15 червня з 10 до 11 години, з 12 до 13 години та з 14 до 15 години рух автотранспорту по мосту через Дніпро буде закрито. У інший час рух автотранспорту здійснюватиметься без обмежень.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт. А також закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів. Будьте уважні та обережні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x