Зловмисника, якого підозрюють у зґвалтуванні, взяли під варту

Зловмисника, якого підозрюють у зґвалтуванні, взяли під варту

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування жительки м. Кам’янка. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Установлено, що вніч з 22 на 23 липня 2018 року, зловмисник проник до будинку 69-річної жінки, яка проживала одна, та після нанесення їй ножових поранень кухонним ножем, застосовуючи фізичну силу, зґвалтував. Потім наніс літній жінці ще декілька ножових поранень зник з місця злочину. Потерпілу госпіталізовано до районної лікарні, де їй надається медична допомога.
Зловмисника затримано. Ним виявився раніше неодноразово судимий 23-річний місцевий житель, якого звільнено з місць позбавлення волі в травні поточного року після закінчення строку відбуття покарання. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 152 КК України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Хід досудового розслідування перебуває на контролі Смілянської місцевої прокуратури.
Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x