3199,99 тис грн виділено на ремонт доріг у двох селах на Жашківщині

3199,99 тис грн виділено на ремонт доріг у двох селах на Жашківщині

1 серпня 2018 року голова райдержадміністрації Сергій Бойко та депутат обласної ради Віктор Вусик у ході робочої поїздки оглянули стан проведення ремонту автомобільної дороги загального значення місцевого користування О 240310 М- 05 – Олександрівка, на яку виділено кошти в сумі 3199,99 тис. грн та укладено 640 тонн асфальтно-бетонної суміші на проведення поточного середнього ремонту дороги у селах Олександрівка та Леміщиха. Про це повідомляє прес-служба Жашківської РДА.

«Ремонт доріг – одне із головних завдань керівництва району. Кошти на ремонт дорожнього покриття отримали завдяки процесам децентралізації і передача доріг від служби автомобільних доріг в управління місцевим державним адміністраціям є першим кроком. На місцевому рівні краще видно проблеми дорожньої галузі.

За сприяння голови обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка виділено кошти із державного бюджету більше 10 млн. грн. на здійснення поточного дрібного ремонту доріг району. Активну участь та допомогу у виділенні коштів із бюджетів усіх рівнів приймають депутати обласної ради, особливо Віктор Вусик. Віктор Миколайович має активну позицію і вболіває за інфраструктуру та життєдіяльність Жашківського району.

Влада району приділяє увагу ремонту доріг не лише місцевого значення, а дорогам державного значення, які проходять через район і сполучають наше місто з іншими містами, де є проблема. Жашківська районна державна адміністрація постійно звертається з листами до обласних структур та міністерств щодо виділення коштів на ремонт доріг. У 2018 році в районі заплановано провести поточні, дрібні та ямкові ремонти дорожнього покриття на суму 3905,99 тис. грн, що можливо дасть завершити дрібний ямковий ремонт», – зазначив Сергій Федорович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x