У Черкасах створили новий футбольний клуб

У Черкасах створили новий футбольний клуб

На базі КП «Центральний стадіон» було створено нову футбольну команду під назвою СК «Дніпро-Черкаси». Основу футбольного клубу склали вихованці «Черкаського Дніпра» U-19, які у 2016 році стали чемпіонами України. Сезон 2018/2019 років команда проведе у чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги (група №3) вікової категорії U-19. Головним тренером призначено легенду черкаського футболу Євгена Тарасенка, який свого часу пограв у Прем’єр-лізі за львівські «Карпати» та одеський «Чорноморець». Про це інформує «zmi.ck.ua».

За словами директора КП «Центральний стадіон» Юрія Гончарова, ця команда стане хорошим трампліном для підготовки майбутніх професійних футболістів.

– У Черкасах є хороша інфраструктурна база і футбольні традиції. Добре, що зараз нам вдалося відновити команду, де ми зможемо готувати юних черкащан для професійного футболу. Тим більше, що із міського бюджету на існування цього клубу необхідне мінімальне фінансування. Точно можна сказати, що ми інвестуємо в молодь та її розвиток, – відзначив Юрій Гончаров.

За словами заступника міського голови Черкас Ігоря Коломойця, депутати міської ради на сесії виділили 500 тисяч гривень до кінця 2018 року на потреби клубу.

Першу гру команда Євгена Тарасенка провела вдома проти запорізької команди ФК «Голкіпер» і зіграла внічию 0:0.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x