У ЧДТУ відбувся другий етап Тижня безпеки дорожнього руху

У ЧДТУ відбувся другий етап Тижня безпеки дорожнього руху

Черкаський державний технологічний університет долучився до Тижня безпеки дорожнього руху. Відтак, викладачі кафедри безпеки життєдіяльності ЧДТУ наголошували на темі безпечного руху підчас своїх потокових лекцій. Цікаві бесіди, презентації та мотивуючі відеороліки запам’яталися всім учасникам. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

В автошколі ЧДТУ проведена зустріч з учнями-новачками під назвою «Будь пильним за кермом», де викладачі кафедри Безпеки життєдіяльності провели бесіду про необхідність дотримання правил дорожньої безпеки, а лектор автошколи надав інформацію щодо останніх змін у законодавстві стосовно автодору.

Кафедра автомобілів та технології їх експлуатації також провела ряд цікавих заходів, наймасштабнішим з яких став Брейн-ринг, де студентські команди трьох факультетів (факультет комп\’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну, факультет електронних технологій і робототехніки та будівельний факультет) змагалися за звання найкомпетентнішої у питаннях безпеки дорожнього руху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x