У Черкасах на пожежі загинула людина

У Черкасах на пожежі загинула людина

24 листопада о 08:19 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на два господаря, що розташований по провулку Андрія Яковлєва. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

За викликом на місце події оперативно прибули чергові караули 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління.

Під час проведення розвідки у задимленому будинку, бійці ДСНС вивели на свіже повітря 84-річну господарку, де її оглянули лікарі.

Водночас, під час проведення розвідки в іншій частині будинку, де саме й сталося загорання, вогнеборці виявили бездиханне тіло чоловіка. Загиблим виявився 60 – річний чоловік, син господарки.

Спільними зусиллями рятувальників, пожежу о 09:20 вдалося локалізувати, а о 10:30 повністю ліквідувати. До гасіння залучалися 3 одиниці спецтехніки та 8 чоловік особового складу.

У результаті пожежі в будинку знищено частину меблів та домашніх речей, також значних пошкоджень зазнали перекриття та покрівля.

За попередніми даними, причиною пожежі стала необережність під час паління загиблого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x