Педагоги ЧНУ поставили завдання на майбутній семестр

Педагоги ЧНУ поставили завдання на майбутній семестр

Напередодні початку другого семестру 2018-2019 навчального року було проведено спільне засідання вченої ради і зборів трудового колективу навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва за участю проректора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, професора Сергія Корновенка. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

Члени ради обговорили результати діяльності інституту у першому семестрі і визначили чіткі завдання на другий семестр 2018-2019 навчального року Про структуру, завдання та функції внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності і освіти в інституті доповів голова науково-методичної ради, доцент Юрій Тимошенко.

Заступник директора з навчальної роботи, доцент Валентина Мовчан говорила про вдосконалення освітньої діяльності, а професор Євген Лодатко, заступник директора з наукової роботи, окреслив основні завдання наукової діяльності кафедр інституту.

Виступили з актуальними доповідями на актуальні теми завідувачі кафедр. Інна Ніколаєску доповіла про використання сучасних методик і технологій в освітньому процесі кафедри дошкільної освіти. Завідувач кафедри початкової освіти, професор Валентина Шпак розповіла про те, як викладачі кафедри здійснюють модернізацію змісту й форм підготовки майбутніх учителів початкової школи в умовах реалізації концепції Нової української школи.

У звіті за 1 семестр 2018-2019 н.р. голова вченої ради, директор інституту, професор Тимофій Десятов указав на слабкі сторони інституту, що потребують негайного підсилення, а серед основних завдань на другий семестр виділив роботу вступної кампанії.

А тому в своїй доповіді заступник директора з виховної роботи, доцент Тетяна Зорочкіна сконцентрувала увагу зібрання на нових вимогах та підходах до профорієнтаційної роботи кафедр інституту, виходячи з результатів моніторингу проведеного опитування студентів 1 курсу.

Важливу роль в житті інституту відіграє й активна робота студентського самоврядування. Голова студради інституту Анастасія Щербата розповіла про заходи національно-патріотичного характеру, які студентський актив планує проводити в другому семестрі. Підсумками спільного засідання вченої ради та зборів трудового колективу став ряд поставлених завдань на другий семестр навчального року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x