На Черкащині відзначили переможців «об’єднавчого» конкурсу дитячої творчості

На Черкащині відзначили переможців «об’єднавчого» конкурсу дитячої творчості

Вже втретє конкурс дитячих малюнків та поробок «Єдина родина – сильна Україна» об’єднує творчих та талановитих з усієї області. Журі обирало найкращі твори з понад 150 робіт. Сьогодні ж в галереї народного мистецтва відзначили призерів конкурсу.

Конкурс організували за ініціативи громадської організації «Mezha.ua» за підтримки обласного управління освіти і науки ОДА та приурочили до Дня Соборності України. У своїх роботах діти демонстрували, що для них значить родина, підтримка та єдність.

Обирали кращих у чотирьох вікових категоріях від 6 до 17 років у двох номінаціях: «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво».

Держава розпочинається з кожної родини, – каже голова громадської організації «Mezha.ua» Олександр Тимошенко. – Цим конкурсом ми хотіли підкреслити, що кожна дитина є творцем, будівником нашої держави у майбутньому. І те, як вона бачить свою родину й державу зараз, є визначальним у подальшому для кожного з нас.

Головний приз конкурсу здобула вихованка Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР Народного художнього колективу – студії «Сходинки» Марія Кутова. Окремий приз запропонували для тих дітей, які мріяли про перемогу. Це – троє вихованців Черкаської спеціалізованої загальноосвітньої школи ЧОР, який дуже допомагав у волонтерській роботі, додав співзасновник громадської організації «Mezha.ua»та голова ГО «Наш батальйон» В’ячеслав Скічко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x