У Черкасах відбудеться кінопоказ в честь пам’яті Шухевича

У Черкасах відбудеться кінопоказ в честь пам’яті Шухевича

Черкасців та гостей міста запрошують на перегляд кінофільма «Нескорений», що відбудеться в Черкасах 2 березня 2019 року. Фільм описує Романа Шухевича та Українську Армію УПА. Організатор заходу – ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс».

Початок заходу: о 16:00 год. Місце проведення: вул. Смілянська, 23 (2 поверх). Телефон: +380 (73) 05-39-799 (Діана). Вхід вільний.

Коротко про сюжет. 1950 рік. Вже давно закінчилася Друга Світова війна, а на теренах Західної України, в Карпатах ще продовжували збройну боротьбу знесилені, знекровлені, але нескорені духом збройні частини та невеликі боївки Української Повстанської Армії, ще зовсім недавно могутньої, добре організованої та вишколеної, Армії, змушеної вести бій з монстрами – Нацистами і Більшовиками.На чолі Армії – видатний Командир: легендарний генерал-хорунжий Роман Шухевич – Тарас Чупринка, долю якого покладено до основи фільму. Боротьба приречена – боївки переходять у підпілля. Від чого повинен відмовитись Генерал, щоб розділити драматичну партизанську долю 200 тисяч українців? Від комфорту еміґрантського життя? Або від блаженства буття з коханою жінкою? Можливо, від жевріючої віри на відновлення Української держави?

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x