За фактом масового отруєння дітей в черкаській гімназії відкрили кримінальне провадження

За фактом масового отруєння дітей в черкаській гімназії відкрили кримінальне провадження

За фактом масового отруєння дітей в черкаській гімназії відкрито кримінальне провадження (ФОТО)
За фактом розпилювання газу в Першій міській гімназії Черкас внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Установлено, що 15.04.2019, близько 11 год. 45 хв., у гардеробній кімнаті гімназії було розпилено газ із газового балончика, внаслідок чого до Черкаської обласної дитячої лікарні госпіталізовано 55 дітей віком від 6 до 16 років із діагнозом отруєння невідомою речовиною. Наразі діти почуваються краще.

На місце події виїжджали працівники Управління ДСНС України у Черкаській області, Черкаського відділу поліції в Черкаській області, швидкої медичної допомоги, керівництво Черкаської місцевої прокуратури.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили балончики зі сльозогінним газом, встановлюють коло осіб, причетних до його розпилювання.

Зараз слідство триває, проводять необхідні слідчі та процесуальні дії, слідчі й процесуальні прокурори вживають заходів щодо забезпечення прийняття законного та неупередженого процесуального рішення.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження взято на контроль керівництвом прокуратури Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x