У Шполі дитина ледве не спалила сарай

У Шполі дитина ледве не спалила сарай

На території приватного домоволодіння на вулиці Колективній, 13 травня о 09:30, сталася пожежа надвірної споруди. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Загорання виявили самі господарі, які й повідомили про нього рятувальникам. На місце пожежі оперативно прибули місцевий пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС та Добровільна пожежна команда ДПЗ КУ «Шполянський елеватор». Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників за 10 хвилин пожежу було успішно ліквідовано. Вогнеборцям також удалося запобігти розповсюдження вогню на поруч розташовані дві споруди. На щастя ніхто не постраждав.

Як вдалося з`ясувати, поки батьки поралися по господарству, їхній 4-річний син знайшов сірники та під час ігор підпалив сміття в сараї. Сусіди, помітивши дим, що виходи із споруди, негайно прибігли на допомогу та власними силами розпочали боротьбу із вогнем. Оскільки стіни в будівлі були дерев`яні, полум’я швидко поширилось на все приміщення. За фактом події проводиться перевірка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x