Чемпіонат із футболу 8х8 відбувся на Черкащині

Чемпіонат із футболу 8х8 відбувся на Черкащині

Футбольний поєдинок між командами «Карбон» (Черкаси) та «Олімп» (Кам’янка) відбувся 2 липня в Черкасах. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «господарів» поля. Про це інформує Черкаський спорт.

Лідер чемпіонату Черкас з футболу 8х8 здобув перемогу у першому колі змагань. Номінальні господарі поля на штучному майданчику «Центрального стадіону» діяли «першим номером», а гості із Кам’янки при першій ліпшій нагоді гостро контратакували.

Рахунок у перенесеному матчі шостого туру було відкрито на дев’ятій хвилині гри, коли після навісу Олександра Тупчієнка головою Дмитро Проценко пробив голкіпера «Олімпа» Ярослава Іщенка.

У середині першого тайму нападник кам’янчан Віталій Підвисіцький, накрутивши пару захисників, пробив повз ближню стійку, а біля протилежних воріт Валентин Зоря на «стрічці» вчасно підстрахував свого голкіпера.

Гол в «роздягальню» від «Олімпа»: простріл Віталія Підвисіцького від лицьової лінії результативно замкнув граючий головний тренер Віталій Вагін.

Після перерви команди обмінялися контрвипадами: після удару Підвисіцького на підборі Зоря пробив вище цілі, натомість, Олександр Колос, вискочивши на оперативний простір, змістився праворуч, але з гострого кута не влучив у порожні ворота.

На 40-ій хвилин дальнім ударом Олександр Болюк вдруге вивів «Карбон» вперед у грі – м’яч, відскочивши від стійки, опинився в сітці воріт.

Згодом був гол від Михайла Бабія, який результативно зіграв на підборі після удару Олександра Колоса.

«Олімп» і не думав здаватися опонентам: залишений без опіки, Желєзняк відквитав один гол – 3:2.

У час, що залишився, «Карбон» тактично зіграв по результату і довів матч до шостої перемоги поспіль.

Голи: Д. Проценко (9), О. Болюк (40), М. Бабій (51) – В. Вагін (28), Р. Желєзняк (54).

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x