ТОП-5 корисних продуктів для вечері

ТОП-5 корисних продуктів для вечері

Хоча народна мудрість говорить, що вечерею слід поділитися з ворогом, та все ж не нехтуйте цим прийомом їжі. Звісно, в таку пору слід їсти легкі для перетравлювання та засвоєння продукти. Тож читайте про п’ятірку найкращих варіантів для легкої і корисної вечері.

Риба. Вона чудово насичує, позбавляючи надовго від голоду. Важливо правильно приготувати рибу. Запікайте у фользі, готуйте на пару або на мангалі. На вечерю не рекомендують вживати смажену рибу, бо вона містить чимало калорій. Готуйте сьомгу, лосось, скумбрію, тріску та іншу рибу, обов’язково збризкуйте готову страву лимоном і вживайте вприкуску з овочевим салатом.

Індичка. Це дієтичне м’ясо, тому вважається корисним продуктом для вечері. Візьміть філе, посоліть, поперчіть, додайте трохи оливкової олії, лимонного соку, прованських трав, загорніть у фольгу і відправте в духовку. Через 30 хвилин на вас чекає смачна і корисна страва. Не забудьте приготувати салат із сезонних овочів.

Тушковані овочі. Літо – сезон свіжих і корисних продуктів. На вечерю їх краще стушкувати, можна експериментувати. Візьміть баклажан, болгарський перець, помідор, половинку перцю чилі, цибулину, моркву, кабачок, наріжте овочі й відправте на сковороду, додавши рослинної олії. Тушкуйте 15−20 хвилин і отримаєте смачну і легку вечерю.

Морепродукти. Кальмари, креветки, раки, устриці – корисні продукти на вечерю. Вони насичують організм йодом, вітамінами групи В, вітаміном С тощо. Морепродукти можна вживати з соусами або з гарніром із круп.

Кисломолочні продукти. Якщо ви пізно обідали і не встигли зголодніти для повноцінної вечері, можете випити йогурт, кефір або з’їсти сир із фруктами. Кисломолочні продукти корисні для здоров’я, тому їх можна вживати на вечерю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x