97 випадків захворювання на коронавірус зафіксували в Україні

97 випадків захворювання на коронавірус зафіксували в Україні

У Міністерстві охорони здоров\’я заявили, що кількість випадків коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні зросла до 97. Як передає УНІАН, про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров\’я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

«На момент проведення брифінгу вже зареєстровано 97 випадків захворювання», – повідомив він. Ляшко нагадав, що за минулу добу зареєстровано 11 нових випадків інфікування коронавірусом, із них 10 в Київській області та 1 – у Тернопільській. «Сьогодні вже підтверджено 13 нових випадків в Чернівецькій області», – зазначив Ляшко і уточнив: «В основному це люди, які були в контакті з хворими, яких у нас було 25 випадків в цій області».

В Україні за станом на 10:00 24 березня було зафіксовано 84 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Пізніше в Чернівецькій області медики підтвердили коронавірусну інфекцію ще у 13 місцевих жителів. Про це голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук повідомив сьогодні у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x