На Канівщині пологи прийняли прямо в машині «швидкої»

На Канівщині пологи прийняли прямо в машині «швидкої»

У Селі Степанки на Канівщині медики екстренки допомогли з’явитись на світ новому життю прямо в кареті швидкої допомоги. Мама і дитина почувають себе добре. Повідомляють в КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

О 2:53 ночі на смартфон бригади ЕМД Канівської підстанції швидкої (екстреної) медичної допомоги надійшло повідомлення з оперативної диспетчерської Черкас: село Степанці, пологи.
Фельдшери не гаючи ні хвилини виїхали за вказаною адресою. Неподалік від будинку вони зустріли автівку рідних жінки при надії, які везли її назустріч екстренці. У 27-річної жінки це були вже другі пологи, тож події розвивались досить стрімко.

У автомобілі «швидкої» фельдшери зрозуміли, що родова активність увійшла в активну фазу: «У нас практично не було шансів встигнути доїхати до лікарні. Тож ми стали готуватись приймати пологи», – розповідають медики. Зараз обоє фельдшерів згадують своє чергування з гумором. Тоді ж їм було не до сміху: максимум зібраності, зосередженості, уваги… Згадали і теоретичні знання і життєвий досвід.

На щастя, пологи в автомобілі швидкої допомоги закінчились добре: фельдшери діяли швидко і злагоджено, тож породіллі й новонародженому надали необхідну медичну допомогу й передали колегам із пологового відділення Канівської райлікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x