В Умані вводять спеціальний режим в’їзду/виїзду транспорту

В Умані вводять спеціальний режим в’їзду/виїзду транспорту

Протягом доби 5 квітня в місті будуть остаточно розгорнуті КПП на в’їзді в місто. Окремо посилене патрулювання «хасидського кварталу». Проводяться заходи додаткового інформування. Про це повідомив заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Дмитро Ляшов.

«Виїхав на місце перевірити готовність міста до посилення обмежувальних заходів та наявність засобів індивідуального захисту у працівників екстрених служб. Завдяки зусиллям міста індивідуальний захист працівників, що будуть безпосередньо знаходитися на передовій протидії лиху, забезпечено. Спільно з Олександром Цебрієм, керівництвом підрозділів поліції та ДСНС ще раз опрацювали алгоритм співпраці на місцевому та регіональному рівні. За основним напрямками протидії поширення коронавірусу місто готово, – зазначив Дмитро Ляшов.

Він також повідомив, що спільно з мером міста та начальником управління праці та соціального захисту населення Уманскої ради Кучер Галиною, перевірили готовність закладів соціального захисту до роботи в умовах надзвичайної ситуації. Перевірили готовність Центру обсервації, де тривають ремонтні роботи та облаштовуються додаткові житлові приміщення, оновлюється каналізаційна система. Наразі Центр обсервації готовий прийняти більше 30 осіб.

Як повідомили в Уманській міській раді, в Умані перекриють всі в’їзди в місто, крім чотирьох. На них організують 4 пропускні пункти. Зокрема на вулиці Дерев’янка, 26; на вулиці Інтернаціональній, 4; на перехресті вулиць Київська – Слобідська та на перехресті вулиць Городецька – Заводська – М.Залізняка. Вони діятимуть вже з 20.00 години.

В Умані вводять спеціальний режим в’їзду/виїзду транспорту

Особи, які перетинають контрольно-пропускний пункт, в обов’язковому порядку проходять термометрію та огляд щодо наявності ознак гострого респіраторного інфекційного захворювання.

Право безперешкодного в’їзду в місто Умань матимуть: жителі міста; громадяни, які працюють в місті; мешканці Уманського району, які в’їжджають в місто за необхідності (купівля продуктів харчування, медикаментів, відвідування фінансових установ, органів державної влади тощо); вантажні автомобілі, що перевозять продукти харчування, промислові товари, товари першої необхідності, медикаменти та медичні засоби, сільськогосподарську продукцію, пошту; транспортні засоби підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність міста (за наявності документів, що підтверджують право на в’їзд в міст); екстрені служби; відряджені в місто Умань (за наявності відповідних документів).

В’їзд дозволений тільки після проходження огляду. Виїзд з міста – безперешкодний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x