Оздоровлення дітей на Черкащині проходитиме з урахуванням карантинних заходів

Оздоровлення дітей на Черкащині проходитиме з урахуванням карантинних заходів

Оздоровча компанія влітку 2020 року буде проходити із врахуванням карантинних заходів щодо запобігання поширення гострореспіраторної вірусної інфекції COVID-19. Нині ж уточнюють раніше заплановані заходи та очікують розпоряджень про входження в літній оздоровчо-відпочинковий сезон від Уряду. Про це інформують в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.
Загалом на проведення оздоровчої кампанії цього року запланували використати 26 млн 920 тис. з обласного та місцевих бюджетів. Утім, у зв’язку з із врахуванням карантинних заходів ці показники переглядаються.

Послугами оздоровлення та відпочинку планували охопити 80 тис. 819 дітей віком від 7 до 18 років, що становить 66 % від загальної чисельність дітей шкільного віку згідно з даними Державної статистичної звітності. Проте ситуація також залишається невирішеною із відкриттям дитячих закладів відпочинку на базі загальноосвітніх шкіл області.
Крім того, для забезпечення санаторно-курортними путівками у 2020 році дітей з інвалідністю, пов’язаною з Чорнобильською катастрофою, з обласного бюджету виділено 275,4 тис. грн для оздоровлення 18 дітей зазначеної категорії, що складає 100 % від потреби.

Послуги оздоровлення та відпочинку в області планували надавати 498 закладів, з них 13 стаціонарних заміських закладів оздоровлення та відпочинку, 72 заклади праці та відпочинку, 410 закладів із денним перебуванням та 3 наметові містечка. Зараз уточнюється інформація щодо мережі заміських закладів оздоровлення та відпочинку області, які планують надавати влітку свої послуги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x