Викладачі УДПУ просять залишити нинішнього ректора

Викладачі УДПУ просять залишити нинішнього ректора

Викладацький колектив Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини звернувся з листом до Міністра освіти і науки України Сергія Квіта, в якому називає лише суб’єктивною та викликаною «відсутністю посади» позицію колишнього декана історичного факультету, котрий не задоволений нинішнім керівництвом вишу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Рідна країна».

Автори листа переконують у відсутності згаданих цією людиною проблем у навчальному закладі. Більше того, вони захищають нинішнього ректора Наталію Побірченко, завдяки якій, за словами авторів, університет розвивається, удосконалюється, залишається сучасним «осередком національної освіти і спокою».

«Ми щиро хочемо довести, що ми – єдиний колектив, і що наш університет, як ніколи, розвивається, працює і бачить перспективи… Це не примус і не прохання адміністрації університету – це продукт внутрішньої мотивації, що спонукає нас висловити власну думку. Ми не знаємо, скільки співробітників університету підтримають і встигнуть підписати цей лист за дві години, але завтра вранці ми надішлемо його вам, пане Міністре. Відрадно, що Ви почули думку однієї людини, віримо, що Ви почуєте й нас усіх», – йдеться у листі до Міністра освіти.

Цей лист особисто підписали 355 осіб – представників професорсько-викладацького колективу Уманського педуніверситету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x